Skip to content

UTÁNRENDELÉS

  EZEN AZ OLDALON SOROZATUNK KORÁBBAN MEGJELENT
  LAPSZÁMAIT VÁSÁROLHATOD MEG

  Kérjük, először add meg, hány különböző lapszámból szeretnél rendelni:

  Most részletezd, mely lapszámból hány páldányt kérsz:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Lapszám:

  Rendelt mennyiség:

  Kérjük, mielőtt megadod adataid, ide kattintva olvasd el:

  AZ UTÁNRENDELÉS MENETRENDJE, SZABÁLYAI

  A megrendelő adatai:

  A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező!

  Vezetéknév*:

  Keresztnév*:

  Cégnév:

  Adószám*:

  Irányítószám*:

  Város*:

  Utcanév*:

  Közterület típusa*:

  Házszám*:

  Épület:

  Lépcsőház:

  Emelet:

  Ajtó:

  Telefon*:

  E-mail cím*:

  E-mail cím megerősítése*:

  Szállítás

  Kérjük jelöld be, hogy a fenti címre, vagy GLS átvevőhelyre, GLS automatába kéred-e csomagjaid. Ha a GLS átvételi helyet választasz, a kattintás után térképes keresőnkben keresd ki, hova szállítsunk!


  Kérjük, válaszd ki GLS átvevőhelyed!

  Az alábbi térkép segítségével (pl. irányítószám megadásával, vagy a térkép mozgatásával) megkeresheted a hozzád legközelebbi GLS átvevőhelyet. Ha megtaláltad, hova kéred csomagodat, a kiválaszott átvevőhelyre történő kattintással tudod véglegesíteni választásod!

  Kiválasztott csomagpont:


  NYILATKOZATOK

  * Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és elfogadom. Emellett határozottan kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.(Előfizetésed csak akkor tudjuk elfogadni, ha ezt a dokumentumot elolvasod és elfogadod!)
  Az "Általános adatvédelmi tájékoztatót" elolvastam, az abban írtakat elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Hachette Fascicoli abból a célból is kezelje, hogy részemre marketing célú információkat küldjön.

  A weboldalunkon megkötött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, utóbb nem lesz hozzáférhető. Az előfizetési szándék elfogadásakor tett nyilatkozatait elektronikus úton rögzítjük. Az előfizetés rögzítése során vétett adatbeviteli hibák kijavítását – ha voltak ilyenek – ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor kérheti.

  A szerződéskötés nyelve a magyar nyelv. A szerződéskötés során a Hachette Fascicoli kiadó nem alkalmaz külön magatartási kódexet.

  Az utánrendelés szabályai

  Az Lada 1200 című gyűjteményünk már megjelent lapszámai utánrendelésben is megvásárolhatók a készlet erejéig.

  Utánrendelésben az 1. szám ára 190 Ft, a 2. szám ára 1490 Ft. A 3-97. szám ára 2990 Ft/szám, a 98. számtól kezdve 3290 Ft/szám.

  A megvásárolt számok házhoz szállításának díja: 

  • GLS futárszolgálattal történő házhoz vagy csomagpontra történő szállítás esetén: 799 Ft négy kötetenként. (Azaz 1, 2, 3 vagy 4 db kötet vásárlása esetén 799 Ft, 5-8 kötet vásárlása esetén 1.598 Ft stb.)
  • MPL-lel történő házhozszállítás esetén: 1975 Ft. 

  Utánrendeléskor a megvásárolni kívánt kötetek és a szállítási díj értékét előre kell kifizetni! A fizetést az alábbi módokon teljesítheted:

  Bankkártyával: a SUMMA applikációban, az elofizetes.suvet.hu címen elérhető online ügyfélszolgálati oldalunkon keresztül (a belépéshez szükséges adatokat kérd az ügyfélszolgálatunktól az lada@suvet.hu címen).

  Átutalással: az Hachette Fascicoli S.r.l. 13700016-07753008-00000000 sz. számlaszámára (az utalás közleményében feltüntetendő rendelési azonosítót kérd ügyfélszolgálatunktól az lada@suvet.hu címen).

  Csekken: a rendelésben megadott címre sárga csekket küldünk. 

  A megrendelt számok és a szállítási díj kifizetése után 14 napon belül juttatjuk el a csomagot Neked a GLS futárszolgálat segítségével vagy – ha ezt külön jelölted – az MPL-lel.

  Az utánrendelés részletes feltételeit a honlapunkon megtalálható ÁSZF-ben olvashatod el. További tájékoztatást az lada@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon kaphatsz az ügyfélszolgálatunktól.

  Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszáma előtt megjelent számokat az előfizetői, kedvezményes áron rendelhetik meg, GLS futárszolgálattal történő kézbesítés esetén szállítási díj fizetése nélkül, MPL választása esetén 1975 szállítási díj megfizetésével.