Skip to content

Gyakran ismételt kérdések

A gyűjteménnyel kapcsolatos általános kérdések

Mit tartalmaz a Lada 1200 című sorozat?

A kiadvány egy 130 részből álló gyűjtemény, ami a Lada 1200 1:8-as méretarányú, az eredetivel megegyező, részletgazdag modelljét tartalmazza.
A sorozat minden számában megtalálható a modell néhány alkatrésze, és egy újság az összeszerelésükhöz szükséges útmutatóval. A magazinban emellett érdekességeket olvashatsz az autóipar fejlődéséről, történelméről, a leghíresebb autómárkákról, alapítóikról. 

Hány kötetből áll a teljes gyűjtemény?

A sorozat terveink szerint 130 lapszámból áll majd – de a kiadó fenntartja magának a jogot a sorozat hosszának megváltoztatására. Ha ilyen döntés születik, azt azonnal jelezni fogjuk itt, a honlapunkon.

Mennyibe kerülnek az egyes lapszámok?

Az első szám kedvezményes ára 190 Ft. (Az 1. számtól előfizetőknek csak 95 Ft!)
A második szám kedvezményes ára 1490 Ft.
A harmadik számtól a 97. számig minden szám ára 2990 Ft. (Előfizetők a 3. vagy a 4. lapszámot – attól függően, hogy előfizetésük melyik számtól indult – ingyen, ajándékba kapják.)

A 98. számtól minden szám ára 3290 Ft.

Mikor jelennek meg az egyes kötetek?

Az első szám 2021. január 23-án, a második 2021. február 20-án, a harmadik március 6-án jelenik meg, majd a további számok mindig kéthetente jelennek meg. A tizenegyedik szám 2021. június 26-i megjelenését követően mindig hetente, szombatonként jelenik meg újabb lapszám. A teljes megjelenési lista megtekinthető itt.

Hol tudom megnézni, milyen számok jelennek meg a későbbiekben?

Ide kattintva a felsorolásban megtekinthető a lapszámok rövid tartalma és megjelenésük időpontja is. 

Sérült/hibás/hiányos lapszámot vásároltam, hogyan tudom kicseréltetni?

Keresd fel ügyfélszolgálatunkat a 06/1-358-6633-as telefonszámon vagy e-mailben a lada@suvet.hu e-mail címen. Mindenképpen küldj nekünk egy fotót a hibáról/sérülésről!

Előfizetésre vonatkozó kérdések

Miért érdemes előfizetni?

Előfizetőként nem maradsz le egyetlen lapszámról sem. A köteteket ingyen házhoz szállítjuk, és a küldeményeid csak az átvételt követő két hétben kell kifizetned!

A lapszámok mellett négy ajándékot is kapsz előfizetésedhez (melyeket az 1., 2., 6. és 10. előfizetői csomagban küldünk el Neked), ráadásul az első előfizetői küldeményedben az egyik számot (a harmadikat vagy a negyediket) ingyen, ajándékba kapod.

Az előfizetésed bármikor lemondhatod.

Bármikor előfizethetek?

Nem. Előfizetéseket csak korlátozott ideig, 2021.05.31-ig tudunk fogadni. Ezt követően előfizetni már nem lehet, de a megjelent számok utánrendelésben megvásárolhatók.

Hogyan tudok előfizetni?

A legegyszerűbb, ha a honlapunkon található előfizetési űrlapot használod.

Ha már vásároltál a megjelent számok közül, akkor elküldheted nekünk az első 3 számban található megrendelőszelvényt is – ennek a postaköltségét mi álljuk!

Emellett e-mailben (lada@suvet.hu) vagy telefonon (06/1-358-6633) is előfizethetsz.

Ha kérdésed is lenne, akkor felkeresheted az ügyfélszolgálatunkat az lada@suvet.hu e-mailcímen vagy a 06/1-358-6633-as telefonszámon, ahol a megrendelés rögzítése mellett vagy előtt választ adunk a kérdéseidre is. 

Mit tartalmaz egy előfizetői csomag?

Ha az első számtól fizettél elő, az első csomagban az 1., 2. és 3. lapszámot küldjük. A második csomagodban a 4. és 5., a harmadikban pedig a 6., 7., 8. és 9. számot találod.
Ha a második számtól fizettél elő, az első csomagban a 2. és 3. lapszámot küldjük. A második csomagodban a 4. és 5., a harmadikban pedig a 6., 7., 8. és 9. számot találod.
Ha a harmadik számtól fizettél elő, az első csomagban a 3., 4. és 5. lapszámot küldjük, a második csomagodban a pedig a 6., 7., 8. és 9. számot találod.
Ha a negyedik számtól fizettél elő, az első csomagban a 4. és 5. lapszámot küldjük, a második csomagodban pedig a 6., 7., 8. és 9. számot találod.
A 10. lapszámtól kezdve minden küldeményben négy lapszámot küldünk majd Neked. 

A lapszámok mellett az első, a második, a hatodik és a tizedik csomagban találod az előfizetői ajándékodat.

Minden csomagban megtalálhatod a befizetéséhez felhasználható csekket és – ha papíralapú számlázást kértél – a számlát is. Egyébként a számlát e-mailben, az előfizetői csomag kiküldése előtt 1-2 nappal küldjük el Neked.

Milyen rendszerességgel érkeznek a csomagjaim?

A 14. lapszámtól négyhetente kapsz újabb csomagot – míg az 1-13 lapszámokat tartalmazó csomagjaidat 6 hetente küldjük ki. A pontos csomagküldés feltétele, hogy megkapott csomagod számláját időben, az átvételt követő 14 napon belül rendezd.

Igaz, akkor sem kell nagyon aggódnod, ha késve fizetsz – ilyenkor egyszerűen csak 2 hét késéssel kapod a következő csomagodat. (És valószínűleg kapsz tőlünk egy emlékeztető levelet is arról, hogy nem kaptuk meg a befizetésedet.) Ha lemaradásod zavar, jelezd ügyfélszolgálatunkon, és keresünk megoldást.

Mikor kapom meg az előfizetői ajándékokat?

Az előfizetői ajándékok nem lapszámokhoz, hanem előfizetői csomagokhoz kapcsolódnak. 

Első küldeményedben egy ingyenes lapszámot, valamint egy egyedi posztert küldünk.
A második küldeményben egy csavarhúzó készletet kapsz.
A hatodik kiküldéssel érkezik a Lada VAZ 2101 1:43 méretarányú makettje.
A tizedik csomaggal egy szerelőszőnyeget kapsz rögzítőcsipeszekkel.

Ha hiányos csomagot kaptam mi a teendő?

Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a lada@suvet.hu e-mail címen vagy a 06/1-358-6633-as telefonszámon. 

Sérült volt a csomagom tartalma, mit tehetek?

Keresd fel ügyfélszolgálatunkat a lada@suvet.hu e-mail címen vagy a 06/1-358-6633-as telefonszámon.
Mindenképpen küldj egy fotót a hibáról/sérülésről a  lada@suvet.hu e-mail címre! Köszönjük!

Nem érkezett meg a jelzett időben az aktuális előfizetői küldeményem, mi a teendő?

Írj egy levelet a  lada@suvet.hu e-mail címre, vagy keresd fel ügyfélszolgálatunkat telefonon a 06/1-358-6633-as számon.

Szeretném lemondani az előfizetésem. Hogyan tehetem meg?

Írj egy e-mailt a lada@suvet.hu címre, vagy jelezd nekünk telefonon a 06/1-358-6633-as telefonszámon.

Ha a szállítás alatt lévő küldeményedre már nem tartasz igényt, jelezd a futárnak, hogy nem kéred a

csomagot – a küldemény visszaérkezése után leállítjuk az előfizetésed.

Ha átvetted a legutóbbi küldeményed, de azt már nem szeretnéd kifizetni, az átvételt követő 14

napban visszajuttathatod nekünk a következő címre: Suvet Kft. 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor u. 3.

Fontos, hogy ebben az esetben a visszaküldés költségét neked kell kifizetned! A csomag megérkezése

után leállítjuk az előfizetésed.

Megérkezett a csomagom, de nem tartok rá igényt, hová küldhetem vissza?

A küldeményt a Suvet Kft. részére küldheted vissza a 2142, Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3 címre.

Már megjelent számok utólagos megvásárlása

Hogyan vásárolhatok a korábban megjelent számok közül?

Keresd fel honlapunk Utánrendelés menüpontját, vagy add le megrendelésedet ügyfélszolgálatunkon a lada@suvet.hu e-mail címen vagy a 06/1-358-6633-as telefonszámon.

Utánrendeléskor először ki kell fizetned a megrendelt számok árát és a szállítási díjat (ez négy lapszámonként 799 Ft); a küldeményt ezt követően postázzuk.

Ilyenkor tehát előre kell fizetned – bankkártyával, csekken vagy átutalással – ha ez utóbbit választod, a közleményben mindenképpen fel kell tüntetned az utánrendelés hatjegyű rendelési azonosítóját!

Kérjük, hogy lehetőség szerint jelezd ügyfélszolgálatunknak, milyen fizetési módot választasz!

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Mennyibe kerülnek a sorozat lapszámai?

Az 1. szám akciósan, 190 Ft-ért vásárolható meg az újságárusoknál, előfizetőknek pedig 95 Ft-ba kerül.
A 2. szám akciós ára 1490 Ft.
A harmadik számtól a 97. számig minden szám ára 2990 Ft.

A 98. számtól minden szám ára 3290 Ft.

Milyen módon fizethetem ki a küldeményeim árát?

Bankkártyával: az elofizetes.suvet.hu címen elérhető online ügyfélszolgálati oldalunkon keresztül. A felületre az 1-essel vagy 3-assal kezdődő, hatjegyű partnerazonosító és a négy karakterből álló PIN kód segítségével jelentkezhetsz be (mindkét azonosító megtalálható a csekkes levél jobb felső sarkában).

A küldemények listájában azoknál a csomagoknál, amiknél tartozásod van, megjelenik egy Kifizetem most! gomb. Erre kattintva a SIX Payment Services pénzügyi szolgáltató oldalára irányítunk, ahol biztonságosan kifizetheted küldeményed. Kérünk figyelj arra, milyen bankkártyát használsz: az online fizetés csak Forint alapú bankkártyával díjmentes!

Bankkártyával a https://lada.hachette.hu oldalon keresztül, a Fizetés gombra kattintva is fizethetsz. Erre a felületre bejelentkezve mindig csak a kifizetésre váró csomagok jelennek meg. 

Átutalással: az Hachette Fascicoli S.r.l. (ING) 13700016-07753008-00000000-s számlaszámára. Fontos, hogy a közleményben ne felejtsd el feltüntetni a hatossal kezdődő hatjegyű rendelési azonosítódat vagy a csomaghoz tartozó számla sorszámát. 

Csekken: minden küldeményben megtalálható az adott csomag kifizetéséhez használható csekk. 

Mennyi időm van fizetni?

Az előfizetői küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni. Ha késel, 3 alkalommal is figyelmeztető levelet kapsz majd tőlünk – kétszer e-mailben, végül postai levélben. Ha késésed meghaladja a 45 napot, tartozásodat átadjuk egy követeléskezelőnek. Azt kérjük, semmiképpen se várd meg ezt – ha bármilyen problémád van, jelezd az ügyfélszolgálatunknak!

Megsérült/elveszett a csekkem – mit tehetek?

Jelezd a lada@suvet.hu e-mailcímen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon, és kiállítunk egy új csekket. 

Vagy válaszd a bankkártyás vagy az átutalásos fizetést! (Utóbbi esetben a közlemény rovatban ne felejtsd el feltüntetni a hatjegyű rendelési azonosítódat, vagy a kifizetendő küldemény számlájának sorszámát!)

Követeléskezelőhöz került a tartozásom, mit tehetek?

Ilyenkor már csak annyit, hogy kifizeted a tartozásod – és a követeléskezelő adminisztrációs díját (ez 3900 Ft+ÁFA). Arra kérünk, ne várd meg ezt: ha bármilyen problémád van, keress minket ügyfélszolgálatunkon!

Szállítással kapcsolatos információk

Hogyan kapom meg a csomagjaimat?

A küldeményeket négyhetente postázzuk előfizetőinknek (a küldemény feladásáról e-mailben értesítünk). A kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi. 

 

Amint a csomagot a GLS átvette, előzetes e-mailes értesítőt, majd a kiszállítás napjának

reggelén egy újabb, részletesebb e-mailt is, ami már tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről.

 

A csomag sikertelen kiszállításáról szintén érkezik egy e-mail, az ebben megadott linken keresztül új időpontban kérheted a kiszállítást, átirányíthatod a csomagot egy másik címre, választhatsz csomagpontot, illetve visszautasíthatod a csomag átvételét.

Fontos, hogy GLS rendszerén leadott címváltoztatás csak az adott csomag kézbesítésére vonatkozik! Ha minden további küldeményed más címre kéred, kérjük, értesítsd ügyfélszolgálatunkat.

 

A szállítással kapcsolatban többféle lehetőség közül választhatsz:  

  • Kérhetsz házhozszállítást. Ehhez a megrendelés leadásakor olyan címet érdemes megadnod, amelyen munkaidőben is át tudod venni a csomagot. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy, vagy az előfizetéskor megadott telefonszámon keresi a címzettet további egyeztetés végett. 3 sikertelen kézbesítési kísérlet után az előfizetői csomagok visszaküldésre kerülnek – ha ez történt, kérlek, keresd az ügyfélszolgálatot a csomagod újraküldése miatt. 
  • Kérheted előfizetői csomagjaid GLS csomagpontra vagy GLS csomagautomatába történő kiszállítását is. Ehhez ki kell választanod, melyik csomagpontra vagy csomagautomatába kéred a kiszállítást. A kiválasztáshoz az első előfizetői csomagban található partnerkódra és PIN kódra lesz szükséged. Ezzel tudsz belépni online ügyfélszolgálatunk honlapjára az elofizetes.suvet.hu címen, vagy használhatod a SUMMA mobilalkalmazást is. Itt egy térképes alkalmazás segítségével választhatod ki a csomagpontot, s rögzítheted is azt rendszerünkben. Ezt követően előfizetői csomagjaid már ide fognak érkezni. A csomag érkezéséről a GLS fog tájékoztatni e-mailben vagy SMS-ben. 

Kérhetem csomagpontra is a küldeményeimet?

Igen. Ha ezt szeretnéd, a honlapunkon add le rendelésed, és válaszd ki a kívánt kézbesítési helyet.

A későbbiekben az online ügyfélszolgálati oldalunkon (elofizetes.suvet.hu) található térképes csomagpontkereső használatával választhatsz új csomagpontot.

Az üzenetküldő segítségével pedig bármilyen címváltozással kapcsolatban értesítheted az ügyfélszolgálatunkat.

Fontos! Ha a küldeményeid kiszállítását csomagautomatába kéred, győződj meg róla, hogy megadtad nekünk a telefonszámod és e-mail címed – a csomagautomatás küldeményeken ezek feltüntetése kötelező!

Csomagautomatákban a nap 24 órájában átveheted küldeményeidet, 5 napig (ezt követően a csomag visszaszállításra kerül).

A többi csomagpont (jellemzően üzletek) esetében az adott átvevőhely nyitvatartási idejében veheted kézhez megrendelésed.

A csomagpontokkal kapcsolatban további tájékoztatást találhatsz a https://gls-group.com/HU/hu/home/ címen.

Ügyfélszolgálattal kapcsolatos információk

Hogyan érhetem el az ügyfélszolgálatot?

Ügyfélszolgálatunkkal többféle módon is kapcsolatba léphetsz. Telefonon a 06/1-358-6633-as számon, e-mailben a lada@suvet.hu címen, az interneten pedig az elofizetes.suvet.hu oldalon érsz el minket.

A kiszállításról e-mailben vagy SMS-ben kapsz értesítést. 

Hogyan használhatom az online ügyfélszolgálatot?

Az online ügyfélszolgálat az elofizetes.suvet.hu címen érhető el. A belépéshez partnerazonosítódra és PIN kódodra lesz szükséged. Mindkettőt megtalálod minden előfizetői csomagodban – a csekket tartalmazó levél jobb felső sarkában. A partnerazonosító egy hatjegyű, 1-essel vagy 3-assal kezdődő számsor, a PIN 4 jegyű, nagybetűket és számokat tartalmazó kód. 

Ha a csekkes levelet már kidobtad, de következő csomagod érkezése előtt szeretnéd használni az online ügyfélszolgálatot, írj egy e-mailt a lada@suvet.hu címre, és elküldjük belépési adataidat. 

Mire használhatom az online ügyfélszolgálatot?

Az elofizetes.suvet.hu oldal lehetővé teszi, hogy

– ellenőrizd rendszerünkben rögzített személyes adataidat, előfizetéseid adatait és az egyes kiküldött

csomagokkal kapcsolatos adatokat – pl. a kiküldés idejét (ha már megvan ennek dátuma),

befizetéseidet, vagy akár esetleges reklamációid beérkezését is.

– ha adataid változtatását kéred, vagy bármilyen kérdésed van, erről a felületről közvetlenül az adott

kiadvány ügyfélszolgálatának írhatsz üzenetet, a „kérdésem van” gombra kattintva.

– ha a beállított kézbesítési cím helyett a küldeményeidet csomagpontra vagy csomagautomatába

szeretnéd kérni, térképes keresőnk segítségével kiválaszthatod, hogy pontosan melyik átvételi pontra

szállítsuk ezentúl a csomagjaidat.

– kifizetetlen küldeményeidet gyorsan, egyszerűen, online kifizesd. A még kifizetetlen küldemények

mellett fekete „kifizetem most” felirat látható – erre kattintva pár másodperc alatt, bankkártyával rendezheted a díjat.

Mikor érhető el a telefonos ügyfélszolgálat?

A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 20 óra között hívható.

Bár a hívásokat fogadó kollégák számát igyekszünk az aktuális igényekhez igazítani, olykor előfordul, hogy olyan sok hívás érkezik egyszerre, hogy a szokásosnál többet kellene várni az ügyintéző kapcsolására. Ilyenkor az automata menürendszerben válaszd azt a lehetőséget, hogy megadod nekünk telefonszámodat, és visszahívunk. 

LAPSZÁMMEGJELENÉS IDEJETARTALOM
12021.01.30.magazin és alkatrészek a homlokfalhoz és az első lökhárítóhoz
22021.02.20.magazin és alkatrészek a motorháztetőhöz és a kormánykerékhez
32021.03.06.magazin és alkatrészek az egyik kerékhez és fékhez
42021.03.20.magazin és motorháztető
52021.04.03.magazin és alkatrészek a futóműhöz
62021.04.17.magazin és alkatrészek a motorhoz (blokk, hengerfej, gyújtás elemei)
72021.05.01.magazin és alkatrészek a motorhoz (blokk, karburátor, önindító, generátor elemei)
82021.05.15.magazin és alkatrészek a tengelykapcsolóhoz
92021.05.29.magazin és alkatrészek a kipufogó és a hűtőrendszerhez
102021.06.12.magazin és alkatrészek a sebességváltóhoz
112021.06.26.magazin és alkatrészek a motortartóhoz
122021.07.03.magazin és alkatrészek a felfüggesztéshez, fékhez
132021.07.10.magazin és további alkatrészek a felfüggesztéshez
142021.07.17.magazin és felni, gumiabroncs, dísztárcsa
152021.07.24.magazin és a padlólemez
162021.07.31.magazin és a padlólemez kereszttartója
172021.08.07.magazin és a csomagtér padlólemeze
182021.08.14.magazin és sárvédőbetétek
192021.08.21.magazin és sárvédőívek
202021.08.28.magazin és motorvédő lemez, motorpanel, feszültségszabályozó
212021.09.04.magazin és jobb oldali motortérpanel és relé
222021.09.11.magazin és kormánymű, csigahajtóműház
232021.09.18.magazin és fő fékhenger, folyadéltartályok
242021.09.25.magazin és gyújtótekercs, tartályok
252021.10.02.magazin és akkumulátor, fékcsövek
262021.10.09.magazin és motortér elülső panelje, kürt
272021.10.16.magazin és a radiátor
282021.10.23.magazin és a hátsó tengely alkatrészei
292021.10.30.magazin és a hátsó tengely alkatrészei
302021.12.11.magazin és hátsó felfüggesztés alkatrészei
312021.12.18.magazin és hátsó keresztrúd és fékvezeték alkatrészei
322021.12.25.magazin és lengéscsillapiító, fék és felfüggesztés alkatrészei
332022.01.01.magazin és felni, dísztárcsa, fékdob alkatrészei
342022.01.08.magazin és gumiabroncs
352022.01.15.magazin és kardántengely
362022.01.22.magazin és kardántengely további alkatrészei
372022.01.29.magazin és kipufogórendszer elemei
382022.02.05.magazin és kézifékrendszer elemei
392022.02.12.magazin és kipufogócső, hangtompító
402022.02.19.magazin és sárvédők, forgattyúház burkolat
412022.02.26.magazin és felni, dísztárcsa, fékdob alkatrészei
422022.03.05.magazin és gumiabroncs
432022.03.12.magazin és elemtartó, kapcsoló
442022.03.19.magazin és nyomtatott áramkör, hangszóró
452022.03.26.magazin és elemtartó, emelési pont-takaró
462022.04.02.magazin és padlólemez, kormányoszloptartó
472022.04.09.magazin és padlóburkolat, kardánalagút
482022.04.16.magazin és fékpedál, küszöblemez, szőnyegek
492022.04.23.magazin és műszerfal, légterelők
502022.04.30.magazin és sebességváltó
512022.05.07.magazin és a műszerfal burkolata
522022.05.14.magazin és a műszeregység
532022.05.21.magazin és a kesztyűtartó
542022.05.28.magazin és kürt- és karburátor alaktrészek
552022.06.04.magazin és padlópanelek
562022.06.11.magazin és műszerfalalaplap, radiátorház
572022.06.18.magazin és biztosítékdoboz, gombegységek
582022.06.25.magazin és motorháztetőzár alkatrészei
592022.07.02.magazin és kormánytengely, műszerfali kapcsolók
602022.07.09.magazin és a vezetőülés párnája, alsó része
612022.07.16.magazin és a vezetőülés váza, biztonsági öv részei
622022.07.23.magazin és a vezetőülés háttámlája
632022.07.30.magazin és vezetőülés sín, háttámla hátulja
642022.08.06.magazin és első üléspárna, párnatöltet, ülésváz
652022.08.13.magazin és első ülés váza, állítókarja, biztonsági öv csattja
662022.08.20.magazin és első üléstámla kárpitja, párnatöltet, háttámlaváz
672022.08.27.magazin és az első ülés háttámlája, sínje
682022.09.03.magazin és csomagtértálca, konzol
692022.09.10.magazin és a csomagtértálca-kárpit
702022.09.17.magazin és a csomagtértálca bal- és jobboldali konzolja
712022.09.24.magazin és az üzemanyagtartály bal- és jobb oldala
722022.10.01.magazin és a csomagtér padlólemeze
732022.10.08.magazin és a csomagtér padlóburkolata
742022.10.15.magazin és a felfügesztések a kerékív burkolattal
752022.10.22.magazin és a hátsó ülőpárna és az üléskeret felső része
762022.10.29.magazin és a hátsó ülés háttámlája
772022.11.05.magazin és a hátsó üléskeret alsó része
782022.11.12.magazin és a hátsó ülés támfala
792022.11.19.magazin és a hátsó válaszfal kerete
802022.11.26.magazin és alkatrészek a csomagtérfedélhez és a fényszóróhoz
812022.12.03.magazin és kerék alkatrészei
822022.12.10.magazin és gumiabroncs
832022.12.17.magazin és bal első ajtó és visszapillantó tükör
842022.12.24.magazin és bal első ajtó kárpit és belső kilincs
852022.12.31.magazin és bal első ajtópanel
862023.01.07.magazin és ablakemelő elemei
872023.01.14.magazin és bal első ajtó üveg, szellőzőablak
882023.01.21.magazin és bal hátsó ajtó külsö panel, kilincs
892023.01.28.magazin és bal hátsó ajtókárpit, kartámasz, kilincs
902023.02.04.magazin és bal hátsó ajtó belső panel, zár
912023.02.11.magazin és ablakemelő kar, fogantyú, ajtópánt
922023.02.18.magazin és tolóablak, fix ablak
932023.02.25.magazin és karosszériaváz, emelő
942023.03.04.magazin és zárrögzítők
952023.03.11.magazin és tetőkárpit, oldalsó fogantyúk
962023.03.18.magazin és bal oldali B-oszlop takaró, biztonsági öv
972023.03.25.magazin és jobb oldali B-oszlop takaró és lámpatest
982023.04.01.magazin és visszapillantó, bal oldali napellenző
992023.04.08.magazin és jobb oldali napellenző
1002023.04.15.magazon és utastérvilágítás, benzintöltőnyílás
1012023.04.22.magazin és tetőpanel, szélvédőkeret
1022023.04.29.magazin és a szélvédő
1032023.05.06.magazin és a hátsó ablak
1042023.05.13.magazin és ablaktörlő karok és lapátok
1052023.05.20.magazin és jobb első ajtó külső panel és kilincs
1062023.05.27.magazin és jobb első ajtóburkolat, belső kilincs
1072023.06.03.magazin és jobb első ajtó belső panelje, ablakemelő
1082023.06.10.magazin és jobb első ajtó további alkatrészei
1092023.06.17.magazin és jobb első ajtó üvege és pillangóablak
1102023.06.24.magazin és jobb hátsó ajtó külső panelje, kilincse
1112023.07.01.magazin és jobb hátsó ajtóburkolat, kartámasz
1122023.07.08.magazin és jobb hátsó ajtó belső panel
1132023.07.15.magazin és ablakemelő
1142023.07.22.magazin és toló- és fix ablak
1152023.07.29.magazin és motorháztető alkatrészek
1162023.08.05.magazin és légterelő és motorháztető alkatrészek
1172023.08.12.magazin és motorháztető és szélvédőmosó alaktrészek
1182023.08.19.magazin és bal első sárvédő
1192023.08.26.magazin és jobb első sárvédő
1202023.09.02.magazin és hátsó külső panel, rendszámtábla
1212023.09.09.magazin és hátsó lámpatestek, lámpabúrák, hátfal belső panel
1222023.09.16.magazin és hátfal belső burkolat, lámpavezeték
1232023.09.23.magazin és hátsó lökhárító, rendszámtábla-világítás
1242023.09.30.magazin és burkolatok, hátsó lökhárító alkatrészei
1252023.10.07.magazin és burkolatok, hátsó lökhárító alkatrészei
1262023.10.14.magazin és csomagtérfedél merevítőkerete és vezetősínje
1272023.10.21.magazin és csomagtérfedél és zár
1282023.10.28.magazin és csoamgtérfedél bal oldali csiklópántjai
1292023.11.04.magazin és csoamgtérfedél jobb oldali csiklópántjai
1302023.11.11.magazin és légszűrőház, tömlők, fényvisszaverők